perjantai 12. kesäkuuta 2015

Olipa kerran hakkeroitu....


Hei! Niin kuin otsikosta saattaa päätellä niin puhun tässä alussa hakkeroinnista. Tässä eilen menin sso:hon ja tajusin että olin päätynyt Steven kentän läheisyyteen ja kaikki jorkut olivat käytetty johonkin mutta missää ei ollut mitään. Tuo kuva yläpuollella on otettu keskiviikkona jolloin jätin hahmoni mooriin kun olin ajatellut kuvailla villiheppa kuvia mutta en sitten jaksanutkaan vaan otin pari kuvaa ja lähtin.


Tämä kuva on otettu taas torstaina kun kirjauduin sso:hon päivällä. Varusteet tosin ei ollut nuo mutta laitoin ne sitten kun lähdin tekemään tehtäviä, tietysti vaihdoin salasani. 
Kenellä on tarvetta mennä toisen tileihin?
Mitä hakkeroija hyötyy tuosta?
Jottei nyt kumminkaa tämä postaus menisi ihan kokonaan tuosta puhumiseen nii voin varmaan kertoa että tallissa on taas kaksi hevosta ovat selle ja morgan. 


Siinä on konilauman kymmenen osallista, kolme on saarelle lomailemassa niistä sitten myöhemmin kuvaa kun kerkeän ottamaan ne takaisin talliin.


Jotenkin vain ei oli mitään kerrottavaa ja nukuttaa aivan hirveästi parin valvotun yön jälkeen kun uni vain ei tule millään vaan pyörin sängyssä pari tuntia ja sitten tulee kuumuus ja lähden seikkailemaan koneella ja lopulta kömmin sänkyyn ja olen siinä sitte puhelimella ja jossai vaiheessa sitte nukahdan.

Tälläistä kuulemiin!

3 kommenttia:

  1. Ohhoh o: hakkeri ei varmaan ole kyseessä jos ei vienyt suora mitään, ja se on voinut ollut kans joku perheenjäsenes? Kaikki on mahdollista o: mulle kävi kerran sillee et kun olin stabussa, niin tilttas, vaihoin käyttäjää ja jätin sen siihen, katoin tubesta jotain videoita, kun yritin sil käyttäjällä mennä stabuun nii ei päässy. Myöhemmin tajusin mitä oli tapahtunut. Gosh miten toi ees liitty aiheeseen o...o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ainakaa perheenjäsenet kun sisarukset on semmosii 1-3v:o noh tiiä sitä mitä siinä on käynyt!

      Poista
  2. Sinut on haastettu ! :) http://bittiponit.vuodatus.net/lue/2015/06/10-mina-haastan-sinut#comments

    VastaaPoista